Handleiding Oud op Nieuw
Met deze praktische handleiding is het zeer eenvoudig onze gerechten op te warmen en te presenteren.
“Menú de tapas Gastronómicas”
- Pasta bowl I tapenade truffel I hert I burrata
- Dit gerechtje wordt koud gepresenteerd
- Soep I witloof I pancetta
- Warm de soep zachtjes op het vuur op en werk af met het garnituur
- Risotto I pompoen I gebrande boter I salie
- Warm de risotto op in de microgolfoven gedurende +/- 4 minuten
- Smelt de salieboter lepel deze over het gerecht
- Werk af met de parmezaan
- Stoofpotje I vis I vongole I saffraan
- Warm het visstoofpotje op in de oven gedurende +/- 10 minuten op 180°C
- Werk af met de groene kruiden
- Varkensporchetta I geroosterde tomaat I gepofte aardappel
- Warm de varkensporchtta en de groenten op in de oven gedurende +/- 12 minuten op 180°C
- Foccacia rozemarijn I roomboter
- Bak de focaccia af in de oven gedurende +/- 8 minuten op 180°C
- Zoete tapas
- Chocoladetaartje I ganache I dulce de leche
- Dit gerechtje wordt koud gepresenteerd
- Spaanse wentelteefjes I kaneel I citrus
- Warm de wentelteefjes op in de oven gedurende +/- 4 minuten op 180°C
- Tiramisu I advocaat I speculoos
- Dit gerechtje wordt koud gepresenteerd
- Chocoladetaartje I ganache I dulce de leche



"Spring gewoon even binnen en laat je overtuigen"
We helpen je graag verder!
Heeft u vragen? Laat het ons weten en we helpen je graag verder!
U kan ons bereiken op het nummer 0473/93.00.61 of via mail info@hofterheide.be
