Handleiding Oud op Nieuw

Met deze praktische handleiding is het zeer eenvoudig onze gerechten op te warmen en te presenteren.

“Menú de tapas Gastronómicas”

  • Pasta bowl I tapenade truffel I hert I burrata
    • Dit gerechtje wordt koud gepresenteerd
  • Soep I witloof I pancetta
    • Warm de soep zachtjes op het vuur op en werk af met het garnituur
  • Risotto I pompoen I gebrande boter I salie
    • Warm de risotto op in de microgolfoven gedurende +/- 4 minuten
    • Smelt de salieboter lepel deze over het gerecht
    • Werk af met de parmezaan
  • Stoofpotje I vis I vongole I saffraan
    • Warm het visstoofpotje op in de oven gedurende +/- 10 minuten op 180°C
    • Werk af met de groene kruiden
  • Varkensporchetta I geroosterde tomaat I gepofte aardappel
    • Warm de varkensporchtta en de groenten op in de oven gedurende +/- 12 minuten op 180°C
  • Foccacia rozemarijn I roomboter
    • Bak de focaccia af in de oven gedurende +/- 8 minuten op 180°C

 

  • Zoete tapas
    • Chocoladetaartje I ganache I dulce de leche
      • Dit gerechtje wordt koud gepresenteerd
    • Spaanse wentelteefjes I kaneel I citrus
      • Warm de wentelteefjes op in de oven gedurende +/- 4 minuten op 180°C
    • Tiramisu I advocaat I speculoos
      • Dit gerechtje wordt koud gepresenteerd
Handleiding Oud Op Nieuw

"Spring gewoon even binnen en laat je overtuigen"

We helpen je graag verder!

Heeft u vragen? Laat het ons weten en we helpen je graag verder!

U kan ons bereiken op het nummer 0473/93.00.61 of via mail info@hofterheide.be