Handleiding Kerstmis

Met deze praktische handleiding is het zeer eenvoudig onze gerechten op te warmen en te presenteren.

Aperoplank “Pica Pica” - 4 personen

Koud

  • Groentendips I Krokantjes
  • Olijven I Sweet peppers I Tomaatjes I Artisjok
  • Garnalen I Gegrilde paprika I Tortilla
  • Mediteraanse kaas I charcuterie I vijgen

Warm

  • Quesadilla I paprika I cheddar
    • Warm de Quesadilla op in de oven gedurende +/- 5 minuten op 180°C
  • Spare ribs I chipotle
    • Warm de Spare Ribs op in de oven gedurende +/- 8 minuten op 180°C
  • Kippenkluifjes I sweet chili
    • Warm de Kippenkluifjes op in de oven gedurende +/- 8 minuten op 180°C
  • Tapaskroketje Serranoham
    • Frituur het Tapaskroketje gedurende +/- 2 min op 180°C

“Menu Famiglia Italiana”

  • Winterse erwtensoep I croûtons I parmezaan
    •  Warm de soep zachtjes op op het vuur en werk af met het garnituur
  • Fazant I filet I boutjes
    • Warm de fazant op in de oven gedurende +/- 15minuten op 180°C
  • Side Dishes
    • Bospaddestoelen I zilveruitjes I groene kruiden
      • Warm de bospaddestoelen op in de oven gedurende +/- 12 minuten op 180°C
    • Geroosterde groentjes I thijm I look 
      • Warm de groentjes op in de oven gedurende +/- 12 minuten op 180°C
    • Stoemp I knolselder I witloof
      • Warm de stoemp op in de microgolfoven gedurende +/- 5 minuten
    • Veenbessensaus
      • Warm de saus zachtjes op op het vuur
    • Rustiek brood I roomboter
      • Bak de broodjes af in de oven gedurende +/- 10 minuten op 180°C

 

  • Tiramisu I praliné I hazelnoot I brésilienne
    • Dit gerecht wordt koud gepresenteerd. Werk af met het garnituur

    "Prettige feestdagen"