Handleiding Kerstmis
Met deze praktische handleiding is het zeer eenvoudig onze gerechten op te warmen en te presenteren.
Aperoplank “Pica Pica” - 4 personen
Koud
- Groentendips I Krokantjes
- Olijven I Sweet peppers I Tomaatjes I Artisjok
- Garnalen I Gegrilde paprika I Tortilla
- Mediteraanse kaas I charcuterie I vijgen
Warm
- Quesadilla I paprika I cheddar
- Warm de Quesadilla op in de oven gedurende +/- 5 minuten op 180°C
- Spare ribs I chipotle
- Warm de Spare Ribs op in de oven gedurende +/- 8 minuten op 180°C
- Kippenkluifjes I sweet chili
- Warm de Kippenkluifjes op in de oven gedurende +/- 8 minuten op 180°C
- Tapaskroketje Serranoham
- Frituur het Tapaskroketje gedurende +/- 2 min op 180°C

“Menu Famiglia Italiana”
- Winterse erwtensoep I croûtons I parmezaan
- Warm de soep zachtjes op op het vuur en werk af met het garnituur
- Fazant I filet I boutjes
- Warm de fazant op in de oven gedurende +/- 15minuten op 180°C
- Side Dishes
- Bospaddestoelen I zilveruitjes I groene kruiden
- Warm de bospaddestoelen op in de oven gedurende +/- 12 minuten op 180°C
- Geroosterde groentjes I thijm I look
- Warm de groentjes op in de oven gedurende +/- 12 minuten op 180°C
- Stoemp I knolselder I witloof
- Warm de stoemp op in de microgolfoven gedurende +/- 5 minuten
- Veenbessensaus
- Warm de saus zachtjes op op het vuur
- Rustiek brood I roomboter
- Bak de broodjes af in de oven gedurende +/- 10 minuten op 180°C
- Bospaddestoelen I zilveruitjes I groene kruiden
- Tiramisu I praliné I hazelnoot I brésilienne
- Dit gerecht wordt koud gepresenteerd. Werk af met het garnituur


"Prettige feestdagen"
